Vrah zo záložne stále uniká

25.03.2003 Celý región

Vrah, ktorý minulý štvrtok podrezal mladú pracovníčku prešovskej záložne, stále uniká. Ako pre agentúru SITA uviedol hovorca justičnej polície Stanislav Ryba...
Vrah, ktorý minulý štvrtok podrezal mladú pracovníčku prešovskej záložne, stále uniká. Ako pre agentúru SITA uviedol hovorca justičnej polície Stanislav Ryban, polícia po páchateľovi intenzívne pátra. V záujme vyšetrovania nie je možné poskytovať podrobnosti o prípade. Brutálny čin sa stal 20. marca. V záložni na Hlavnej ulici v Prešove našli v kaluži krvi 27-ročnú ženu. Páchateľ jej podrezal hrdlo a vykrvácala. Vyšetrovateľ začal stíhanie zatiaľ neznámeho páchateľa pre trestný čin vraždy.

Pred zákonom uniká aj neznámy páchateľ, ktorý má na svedomí smrť deväťročnej Katarínky, ktorú v stredu 19. marca našli za jednou z garáži na Komenského ulici v Sabinove. Lekár konštatoval smrť v dôsledku poškodenia mozgu a zlomeniny spodiny lebečnej. Prípad polícia vyšetruje ako trestný čin ublíženia na zdraví. S najväčšou pravdepodobnosťou prišlo dievčatko o život pri dopravnej nehode. Pátranie po dievčatku polícia vyhlásila ihneď potom, čo jej otec v stredu podvečer ohlásil dcérinu nezvestnosť. Krátko po 20:00 sa prihlásil miestny občan, ktorý ju našiel mŕtvu.
(mt; ad - sita)
 

Vyberte región